Galeria

CINEFÒRUM: CINEMA I EMOCIONS (25 maig)

Feia temps que volíem organitzar una sessió de cinema “comme il faut”, per parlar d’emocions. I ho vam poder fer precisament al Cinema Truffaut de Girona! Es va projectar la pel·lícula “Intocable”, coneguda ja per molts, i es va aprofitar per parlar d’emocions i d’acompanyament amb el psicòleg Josep Soler. També ens hi va acompanyar la Sra. Maria Mercè Roca, actual delegada territorial de Girona de la Federació Catalana de Voluntariat Social, i li ho agraïm!

La sessió va agradar molt als assistents, ho haurem de repetir! Gràcies a totes i tots per venir!


FIRA D’ENTITATS SOCIALS 2019 (25 maig)

Aquí els teniu, no fallen mai a la cita! Com cada any ens hem retrobat a la fira d’Entitats Socials que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social amb la finalitat que tothom conegui les entitats socials que tenim a prop. Una tasca lenta i feixuga que de mica en mica va donant els seus fruits.

Gràcies a totes i a tots per ser-hi!

 

 


DIADA DE SANT JORDI 2019

Aquest any el temps no ha sigut tan agradable com anys anteriors però els d’Abigirona no ens arronsem! Ens hem pogut organitzar per estar a la parada al lloc de sempre, a la Plaça Catalunya sobre l’Onyar, i es pot dir que hem aconseguit una venda i una participació ben dignes!

Com a novetat, aquest any hem posat a la venda alguns dels dibuixos que han fet els socis i també la nostra guia EL TRASTORN BIPOLAR. GUIA PER A PERSONES AFECTADES I FAMILIARS.

Gràcies a tots i totes els que us heu apropat a fer relleus o a saludar-nos! Aquesta és una petita mostra de les imatges d’aquest any:

 

 


DINAR DE NADAL 2018

Enguany hem celebrat el dinat de Nadal al Restaurant El Caliu. Una bona colla de socis us hi heu apuntat i ens ho hem passat molt bé!

Hem aprofitat per regalar a cada soci un exemplar de la guia sobre el trastorn bipolar que hem editat des de l’Associació Abigirona i en la quan han participat com a il·lustradores dues de les nostres sòcies més actives.

També hem fet un petit obsequi a l’Enric, per la seva implicació en la dinamització dels GAMs. Moltes gràcies Enric!!

Al final del dinar hem repartit les postals de Nadal, que enguany han creat per a tots nosaltres la Roser i en David. Moltes gràcies a tots dos!

Esperem que l’any que ve siguem els mateixos…i més!

 

 


TALLER DE RESPIRACIÓ (setembre 2018)

Va ser un privilegi comptar amb la Dúnia per poder fer aquest taller de respiració enfocat a la gestió emocional. L’angoixa, la por, la tristesa, són emocions molt freqüents en el nostre dia a dia i ens poden desestabilitzar fàcilment. La terapeuta ocupacional ens va ensenyar exercicis de respiració en diferents postures, ritmes i posant l’atenció en diferents punts per oferir-nos eines simples i assequibles de gestió de les emocions, per ajudar-nos a fer la vida més fàcil. Gràcies Dúnia!

 

 


TALLER D’SCRAPBOOK (juny 2018)

Tothom, qui més qui menys, té habilitats per fer coses amb les mans, i això ajuda a elevar els ànims. I si, a més, un es pot endur a casa l’objecte creat, la recompensa és doble.

Amb aquest taller d’scrapbook que ens va impartir la Pilar vam aprendre a jugar amb textures, colors, formes i senefes per decorar les portades d’una llibreta que ja vam decidir entre tots que ens serviria molt per anar apuntant les coses del dia a dia.

Des de no tenir ni idea de com començar a obtenir resultats fantàstics com aquests que us adjuntem. Ens ho vàrem passar molt bé! Esperem poder-lo repetir més endavant!

Gràcies Pilar!

 

 

 


FIRA D’ENTITATS SOCIALS 2018 (abril)

Com cada any arriba la Fira d’Entitats de Voluntariat Social organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social. Aquest any s’emmarca dins del Festival Strenes, al cor de la Ciutat de Girona, a la Plaça Catalunya.

Ens hi hem retrobat persones que feia temps que no ens vèiem i ha estat molt emocionant. Hem pogut participar en el taller d’elaboració de xapes i ha estat una molt bona oportunitat per donar a conèixer la nostra entitat! Salut a tothom i fins la propera!

 

 

 


DIADA DE SANT JORDI 2018

Un any més hem estat presents a aquesta festa tan nostrada. Un altre any de solet i d’èxit de vendes, les roses del drac es venen com xurros!

Ens heu vingut a veure i a col·laborar molts dels socis de l’entitat i aquesta implicació ens encanta! Aquí podeu tornar a reviure el dia!

 

 


DINAR DE NADAL 2017

El 16 de desembre d’enguany vàrem celebrar el dinar de Nadal amb els socis, amics i familiars al Restaurant Calderers de Girona.

Com sempre, aquestes trobades no ens les volem perdre perquè són una magnífica ocasió per retrobar-nos i desitjar-nos bones festes. Una abraçada als que no hi vàreu poder ser, esperem veure-us ben aviat!

Us deixem un recull de les fotos que hi vàrem fer. Bones festes a tothom!

 

 


EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS “Un Món Particular” de Montse Gasol (5 al 14 d’octubre de 2017)

Aquest any, dins de la Setmana de la Salut Mental (que es va anul·lar com a protesta per la violència policial del dia 1 d’octubre) vàrem decidir mantenir l’exposició d’una nostra associada i amiga, que va fer uns dibuixos fantàstics sobre una forma particular de veure i viure la vida. L’exposició la vàrem muntar al bar “El Cafè” del C. Ciutadans de Girona i va estar oberta al públic del 5 al 14 d’octubre de 2017.

Aquí teniu una petita mostra dels dibuixos que s’hi varen poder veure:

 

 


TALLER DE CERÀMICA I PARTICIPACIÓ EN EL FESTIVAL INUND’ART (maig-juny 2017)

Tots hem sentit a parlar del Festival Inund’ART, el festival d’art al carrer, de Girona.          Aquest any hem tingut la sort de poder-hi participar, gràcies a la col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art de Girona, que ens ha ofert 3 places perquè els nostres socis poguessin afegir-se a un taller de ceràmica, amb la finalitat de poder exposar les peces a la Casa de Cultura del 2 al 4 de juny. No us ho podeu perdre!!
                                                                                             
Els tres afortunats s’ho van passar bé i, a més, van aprendre una nova tècnica artística!
Aquí us deixem un recull d’imatges del taller.

 

 


DIADA DE SANT JORDI 2017 

Després que l’any passat no poguéssim participar en aquesta diada tan especial, aquest any sí… i va ser tot un èxit! Molts de vosaltres hi vàreu ser, venent roses, oferint punts de llibres i regalant somriures a tort i a dret!                                                                              
Vam tenir la sort del dia tan assolellat que va fer, i això va contribuir que la jornada fos llarga i que es venguessin totes les 200 roses que portàvem! Amb aquesta recaptació s’ha pogut pagar la carpa, la publicitat (roll-up) i els punts de llibre, eines molt necessàries per a properes activitats al carrer.                                                                                                
Va ser una activitat molt agradable, festiva i multitudinària. Moltes gràcies a tots i totes els que vau ser a peu de parada i també a aquells que no hi éreu físicament però sí de cor! Aquí us deixem un recull de les fotos del dia!

 

 


FIRA D’ENTITATS SOCIALS 2017 (22 d’abril)

Organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), aquesta fira es va celebrar el dia 22 d’abril i va aplegar 46 entitats de l’àmbit social de la província de Girona. I nosaltres també hi érem, per donar-nos a conèixer i per conèixer altres entitats. La Fira d’Entitats Socials estava emmarcada dins del Festival Strenes, que va programar tres concerts el dia de la fira, a la Plaça Catalunya. Per tant, vam estar ben distrets!  
                                                                                                                                                              Molts de vosaltres vàreu participar en l’activitat. Gràcies a tots!! Aquests actes al carrer ens ajuden molt per donar-nos a conèixer i per contribuir a fer entendre i normalitzar la malaltia entre la població general. Aquí us deixem un recull de les fotos del dia!

 

 


DINAR DE NADAL 2016

Les trobades al voltant d’una taula sempre funcionen de meravella! Per desitjar-nos bones festes vàrem fer un dinar al Restaurant Girum el diumenge dia 18. Érem una bona colla i ens ho vam passar molt bé.

Moltíssimes gràcies a tots i totes per assistir-hi. Des de l’ABIgirona us volem animar a participar també a la propera! I pels que no hi éreu, us esperem!

 

 


DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL (octubre 2016)

Del 3 al 10 d’octubre s’ha celebrat la Setmana Commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental, 2016. Durant tots aquests dies s’han dut a terme un munt d’actes, tant a la ciutat de Girona com a la resta de província, tots ells emmarcats sota el paraigües de la Prevenció en termes de salut mental. Aquest és el tríptic del programa programa-triptic-online-1

El dissabte dia 8 hi havia l’acte central al Punt de Trobada de la Rambla de Girona, en què es va llegir el manifest de la celebració, amb la presència de moltes entitats socials. Nosaltres també hi vàrem ser, gaudint de la jornada i donant a conèixer l’ABIgirona. Aquí us deixem una mostra de les imatges del dia.

 

 


DINAR DE GERMANOR (juliol 2016)

El dinar va ser tot un èxit! Després de mesos d’aturada hi havia ganes de tornar-se a trobar i també de conèixer gent nova. El dinar va ser al Racó d’en Pep, a Sant Gregori i vàrem menjar molt bé!

Des de la Junta us volem agrair l’assistència a tots els que hi vàreu ser i animar-vos a tots els socis a participar a la propera, que ens agradaria que fos abans d’acabar l’any.