COL·LABORA!

ABIgirona és una entitat independent que no rep finançament de l’administració ni de cap formació política. Els nostres ingressos provenen de les quotes anuals dels socis i de les donacions d’empreses privades, sensibilitzades amb la tasca que duem a terme.

Les quotes i les donacions permeten gestionar l’entitat, proposar i dur a terme noves activitats d’utilitat per als associats, preparar actes que ajudin a sensibilitzar la població i oferir serveis professionals de psicologia, de teràpia ocupacional i d’assessorament legal.

Si estàs sensibilitzat amb la tasca de l’associació pots ajudar-nos, com a particular o com a empresa, de la següent forma:

Particular:

Si tens ganes de col·laborar amb una quota anual de 40€, pots donar-te d’alta com a soci omplint el formulari de sota. Ens posarem en contacte amb tu ben aviat!

Empresa:

Si ets empresa i vols fer una donació, facilita’ns les teves dades al formulari. Ens posarem en contacte amb tu ben aviat!

MOLTES GRÀCIES!!

 

EMPRESES COL·LABORADORES

L’aportació empresarial és importantíssima, ja que és un element essencial per ajudar a la difusió de la tasca d’ABIgirona. Moltíssimes gràcies!

  • COMEXIGROUP. Clica AQUÍ per visitar la web